Top latest Five schoorsteenvegen Urban news

Wiki Article

"Doorway een lekkage moesten we onverwachts op zoek naar een dakwerker. Uiteindelijk snel in touch gekomen fulfilled een aantal bedrijven en na het vergelijken van de offertes ook snel een getekend!"

"Ik wilde echt wat doen aan de isolatie van mijn huis, dus ben on the net op zoek gegaan naar bedrijven voor die klus. By means of Solvari werd ik binnen ‘n week gematcht aan two firma’s uit mijn buurt. 1 bedrijf gaat mijn dak nu isoleren."

De veegset bestaat uit een borstel die bevestigd is aan een flexibele stok die met further stukken verlengd kan worden. Je begin onderaan de schouw en schuurt het roet stuk voor stuk los tot aan de bovenkant van de schoorsteen.

Zo’n reinigingsblok hoef je enkel in de haard te leggen en aan te steken, meer is er niet nodig. Bij de verbranding van het reinigingsblok komen er bepaalde stoffen vrij die de roetlaag in het rookkanaal losmaken.

                                                    

"Ik wilde echt wat doen aan de isolatie van mijn huis, dus ben on-line op zoek gegaan naar bedrijven voor die klus. By means of Solvari werd ik binnen ‘n 7 days gematcht aan 2 firma’s uit mijn buurt. 1 bedrijf gaat mijn dak nu isoleren."

Voor een goede reiniging van je schoorsteen schakel je het greatest een vakman in. Heb je een kachel of open haard?

"De muur van onze badkamer vertoonde flinke vochtplekken. By means of Solvari schakelde we een vochtbestrijder in. Binnen een week wisten we al wat de oorzaak was en wat we eraan konden doen. We zijn Tremendous tevreden van deze samenwerking!"

Minder CO2 uitstoot: verbruik je meer brandstof? Dan stoot je ook meer fijnstof en roet uit. Een goed schoongemaakte schoorsteen is dus een stuk milieuvriendelijker.

Kies voor een erkend schoorsteenveger en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. By means of onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal three vakmannen actief in jouw buurt. Gratis

Regelmatig gebruik van kwalitatief veegmateriaal verlengt de levensduur van uw kachel aanzienlijk. Door het rookkanaal vrij te houden van obstructies en schadelijke afzettingen, voorkomt u slijtage en corrosie. Zo blijft uw kachel in topconditie en kunt u jarenlang genieten van een betrouwbare warmtebron.

Schoorsteen van individueel stooktoestel: is je schoorsteen aangesloten op een open haard, gashaard, …? Dan is het schoorsteenvegen niet verplicht. Voor een goede werking van je stooktoestel en een optimaal rendement is zo’n jaarlijkse reiniging wel sterk aan te raden.

Naast enkel de schoorsteen reinigen kan een schoorsteenveger ook nog andere werken uitvoeren, more info zoals:

Je kunt in Nederland ook rekenen op een grondige inspectie van de schoorsteen, inclusief het rookkanaal en de kap. Daarnaast geeft de schoorsteenveger in Nederland tips voor het veilig gebruik van je open up haard of houtkachel.

Report this wiki page